Cultura alimentaria, mitos y deporte
DOI:
https://doi.org/10.18002/ehgha.v0i19.6769Palabras clave:
Antropología, deporte, cultura, alimentaciónResumen
The field of food choice is reveled as an exciting area with many challenging iusses for reseach. The food choice attracks scientists from a wide variety of disciplines, such as physiology, nutrition, marketing, psychology, sociology, etc.
In this paper we attemp from the anthropology and sport, so that we can show the attitudes towards feedeing, their mythes, bias, preferences and differences in social and class attitudes. Both approaches must complement each other and are totally necessary for a correct analysis of feeding and sport.
Descargas
Descargas
Publicado
Cómo citar
Número
Sección
Licencia
Derechos de autor 1997 Oscar García Fernández, Roberto Cachán Cruz
Esta obra está bajo una licencia internacional Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0.
Los artículos publicados en esta revista se encuentran bajo la Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License. Puede consultarse desde aquí la versión informativa y el texto legal de la licencia.